Ochucovadla, omáčky, dresingy
Ať už se jedná o ochucovadla kapalná, polotuhá nebo pevná, všechny lze analyzovat pomocí FT-NIR spektroskopie.
Bruker nabízí technologii transflexního měření, která shromažďuje rozptýlené i procházející záření, a proto poskytuje vynikající opakovatelnost, díky čemuž je NIR klíčovým nástrojem pro zajištění kvality různých surovin a hotových výrobků.
Díky pokročilé konstrukci přístroje jsme schopni nabídnout výkonnost a přesnost převyšující konkurenci. To vše bez nutnosti finančně nákladných re-kalibrací či seřizování přístroje. Provozní náklady přístroje jsou tak minimální.
Bruker disponuje širokou škálou předpřipravených kalibrací pro sledování důležitých parametrů u kečupu, hořčice, majonézy, octů, dresingů a sójových omáček s možností transferu těchto kalibrací napříč všemi našimi přístroji.
Těmito parametry jsou např:
- Tuk
- Sušina
- Sůl
- Brix
- Kyselost
- pH
- Hustota
- Viskozita
- TTA
- a další…